ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ Σ.Ε.Π.Τ.Ε. 2011 – ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πετρούλα Σωκράτους - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Π.Τ.Ε.

Tην προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε, παρουσία μελών του Συλλόγου και των νομικών του Συμβούλων, η κοπή της πίτας του ΣΕΠΤΕ στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Η εκδήλωση προσέλαβε ιδιαίτερο χαρακτήρα, διότι πέρα από την καθιερωμένη κοπή της πίτας έγιναν  βράβεύσεις σε μέλη του ΣΕΠΤΕ.

 

Έγινε η κλήρωση για το φλουρί της πίττας, βραβεύτηκαν οι 12 επιτυχόντες του εικαστικού δρώμενου «μια ευχή για το νέο έτος» καθώς και οι συνάδελφοι που συμμετείχαν ουσιαστικά στην δημιουργία του νέου μουσείου της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά την εκδήλωση η πρόεδρος του ΣΕΠΤΕ  κα Σωκράτους στον λόγο που απηύθυνε, έδωσε έμφαση στα παρακάτω σημεία:

Τόνισε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι όχι μόνο κοντά στα μέλη του αλλά παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και επεμβαίνει όταν θεωρεί ότι θίγονται κεκτημένα του χώρου μας.

H χρονιά που πέρασε ήταν  δύσκολη λόγω της οικονομικής κρίσης. Ταυτόχρονα όμως ήταν μία χρονιά κατά την οποία ο Σύλλογός  έδωσε πραγματικές μάχες για την υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η επιχειρούμενη περικοπή των τακτικών μας αποδοχών από τον Διοικητή μέσω του επιδόματος Ισολογισμού δεν πραγματοποιήθηκε το έτος 2010 μετά από έντονες παρεμβάσεις μας στη Διοίκηση (γραπτές και προφορικές) με την επισήμανση ότι αυτό είναι κατοχυρωμένο από τη Σ.Σ.Ε. του 1984 και  έχει κυρωθεί με Νόμο του Κράτους . Για το έτος 2011 δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα γίνει διότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα δοθεί το νομοσχέδιο για διαβούλευση που αφορά τις Τράπεζες.  Η συμμετοχή του ΣΕΠΤΕ  στις Επιτροπές και στα Συμβούλια της Τράπεζας διευρύνθηκε. Με την συμμετοχή αυτή δρομολογήθηκαν αλλαγές σε αποφάσεις που ήταν  δεδομένες.

Επεσήμανε ακόμη ότι η ψήφιση του Νέου Νόμου 3899/2010 μας δίνει τη δυνατότητα να υπογράφουμε Ειδικές Επιχειρησιακές Συμβάσεις, οι οποίες θα επεκτείνονται σ’όλο το προσωπικό της Τράπεζας, γι’αυτό κλήθηκαν τα μέλη του Σ.Ε.Π.Τ.Ε. να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απονομές!! (επιλέξτε να το δείτε απ ευθείας στο youtube Watch on YouTube αφού πατήσετε το play)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2011
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ – Φεβρουάριος 2011

 
 
 
 

Η πρόεδρος Πετρούλα Σωκράτους απονέμει τις αναμνηστικές πλακέτες για την σημαντική συμμετοχή στη δημιουργία του Μουσείου της ΤΕ

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών για την ουσιαστική συμμετοχή στη δημιουργία του Μουσείου στις πιο κάτω συναδέλφους:

 

  • Μαρία Αντωνάτου – ζωγράφος καλλιτέχνης στην υπηρεσία μακέτας, Δ/νση ΙΕΤΑ, – δημιουργία λογότυπου Μουσείου
  • Βασιλική Ασκητή – αρχειονόμος στην υπηρεσία Ιστορικού Αρχείου, Δ/νση Διοικητικού αρχειακή έρευνα και περιεχόμενο μουσείου υπό τον επιστημονικό υπεύθυνο  Γ. Μητροφάνη
  • Κυριακή Γιάνναρη – αρχειονόμος στην υπηρεσία Ιστορικού Αρχείου, Δ/νση Διοικητικού αρχειακή έρευνα και περιεχόμενο μουσείου υπό τον επιστημονικό υπεύθυνο  Γ. Μητροφάνη
  • Ελένη Μιχαλοπούλου – σχεδιάστρια πολυμέσων στην υπηρεσία Ιστορικού Αρχείου,  Δ/νση Διοικητικού επεξεργασία εικαστικού και δημιουργία ψηφιακών εκθεμάτων μουσείου υπό τον επιστημονικό υπεύθυνο  Γ. Μητροφάνη

 

 
 
 
 
 Τέλος  απονεμήθηκαν από την πρόεδρο κα Σωκράτους κι από την έφορο (υπεύθυνη δρώμενου) κα Μιχαλοπούλου οι  12  τίτλοι βράβευσης (που συνοδεύονταν από 200 ευρώ έκαστος),  για την επιτυχή συμμετοχή των συναδέλφων στο εικαστικό δρώμενο «μια ευχή για το νέο έτος».
  
 
 

Η ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Τ.Ε. ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ

συμμετοχή στη κατηγορία "street photography" εικαστικό δρώμενο

 

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα της ομαδικής αυτής δουλειάς, με διακόσιες και πλέον συμμετοχές (συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες κάρτες 2011), δικαίως τιμήθηκε με το παραπάνω ποσό και μέσα από το septeblog τα μέλη θα κληθούν να επιλέξουν τις 12 φωτογραφίες που θα διακοσμήσουν το ημερολόγιο του 2012.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: