ΑΞΙΖΩ!

Eυχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τους συναδέλφους που συμμετέχουν ποιοτικά και τους συγχαίρουμε για το ΘΑΡΡΟΣ τους να καταθέσουν έστω κι ανώνυμα το απόθεμα της ψυχής τους!

Ας το παραδεχτούμε όλοι μας πως η κατάθεσή αυτή είναι το λιγότερο δύσκολο βήμα.

Πρώτα χρειάζεται να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα στον καθρέφτη και να φωνάξουμε

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΞΙΖΩ!

Μετά είναι που το μολύβι ελαφραίνει, τα πλήκτρα χοροπηδάνε και οι λέξεις βγαίνουν απ το στήθος με βροντή και λυγμούς μαζί….
Γίναμε λίγο μελό αλλά οι μαρτυρίες που λάβαμε είναι μέγγενες στη καρδιά όλων μας….

“I CAN DO ANYTHING GOOD, BETTER THAN ANYONE…” (Jessica has a day where she’s feeling … really good about her life)

Λάβαμε επίσης την ανησυχία σας για την έλλειψη συμπαράστασης από τους υπόλοιπους συναδέλφους οι οποίοι σπάνια σχολιάζουν θετικά ή και αρνητικά το μοίρασμά σας.

Θέλουμε όλους να σας βεβαιώσουμε πως η απήχηση είναι έντονη και η συγκίνηση των λόγων σας ακουμπάει βαθιά σε όλους μας. Το ακούμε, το βλέπουμε, μας το μηνύουν καθημερινά στις προσωπικές επαφές μας.

Να είστε σίγουροι πως το παράδειγμα και το θάρρος σας, θα παρασύρουν και ουσιαστικά θα βοηθήσουν, τους υπόλοιπους εξίσου αδικημένους συναδέλφους, να συμμετέχουν και πιθανόν να συμπαρασταθούν, αλλά κυρίως να ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ για αλλαγή και πρόοδο!

Πέρα από αυτό, θα παρακαλούσαμε όσο το  δυνατόν συνάδελφοι, αφού γράφετε ανώνυμα, να μην αναφέρεστε σε ονόματα συγκεκριμένα. Δεν έχουν αυτά σημασία. Δεν έχουμε σθένος απέναντι στα πρόσωπα. Οι συμπεριφορές και τα αποτελέσματα είναι που ενοχλούν και δυσχεραίνουν την κατάσταση. Δεν είμαστε εδώ ούτε για να κρίνουμε άτομα, ούτε για να τα δικάσουμε, ούτε για να επιβάλλουμε κυρώσεις. Αυτές οι τακτικές δεν είχαν ποτέ κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως καταδικάζουμε καταστάσεις και γινόμαστε αδυσώπητοι στην αδικία. Δεν μας ενδιαφέρει καν η αναφορά στον άλλο σύλλογο. Αναφερθείτε σε αυτόν ως “άλλο σύλλογο” ή κάτι ανάλογο. Μην ανησυχείτε αν σας ξεφύγει, θα το αφαιρούμε εμείς για σας, από εδώ και στο εξής.

Γιαυτό λοιπόν όταν μας έρχονται ονόματα στις μαρτυρίες σας θα τα επισημαίνουμε με μια κόκκινη γραμμή. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να τα αποφεύγετε ή να τα υπονοείτε. Άλλωστε…

όποιος έχει τη μύγα…

θα καταλάβει σίγουρα. Μαζί με αυτόν σίγουρα θα καταλάβουν κι άλλοι. Αν όχι συγκεκριμένα το δικό σας παράδειγμα, σίγουρα ένα δικό τους.

Και πάλι ευχαριστούμε…. μέσα απ τις καρδιές όλων. Εδώ στο σύλλογο είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι και κυρίως κατασυγκινημένοι… Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε πως στις μαρτυρίες που κατατίθενται από τα μέλη μας γίνονται παρεμβάσεις με πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης ο οποιοσδήποτε θέλει να σχολιάσει επιλέγει τον τίτλο του άρθρου ή την φυσαλίδα πάνω δεξιά με το νούμερο μέσα και σχολιάζει ελεύθερα.

Φιλικά
ΣΕΠΤΕ

ΥΣ Πραθέτουμε τις νέες μαρτυρίες που φέραν αν μη τι άλλο, γυάλισμα στα μάτια μας….

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: