Ο ΣΕΠΤΕ συμμετέχει με δράση αλλά και ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ SEPTEBLOG

Ο ΣΕΠΤΕ σήμερα που είναι η ημέρα της Πανευρωπαϊκής Δράσης εκτός από του ότι θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 18.00 ανακοινώνει μία πρόταση διάδρασης μέσω αυτου του blog (ιστότοπος, ιστοχώρος, διαδικτυακό ημερολόγιο) που διαβάζετε! (αλλά και με σελίδα στο facebook που φτιάξαμε μόλις σήμερα!) 

Το blog του Συλλόγου μας (septeblog) το δημιουργήσαμε για όλους εσάς που θέλετε να εκφραστείτε ελεύθερα και ταυτόχρονα θα μπορείτε να μας γνωρίσετε τους προβληματισμούς σας, τις απόψεις σας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει κι απασχολεί και ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να συζητήσουμε για πολλά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. (π.χ. θέματα διατροφικής νοημοσύνης, υγείας, επικοινωνίας, σχέσεων κλπ.)

Το septeblog αρχικά θα είναι ανοικτό για όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν ακόμη και ανώνυμα (με ψευδώνυμο), αναφέροντας οτιδήποτε τους απασχολεί. Μέσω του septeblog θα τους δοθεί η δυνατότητα να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους και να εκφραστούν ελεύθερα διότι θα σεβαστούμε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία όπως e-mail κλπ. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου μας θα φροντίζουν βέβαια οι δημοσιοποιήσεις να είναι στα όρια της ευπρέπειας και της λογικής.

Επίσης ο κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει την κριτική του για οτιδήποτε μας αφορά και πιστεύουμε ότι αυτό το αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας θα μας καταξιώσει ακόμη περισσότερο στις συνειδήσεις όλων των συναδέλφων. Εμείς δεν ανήκουμε σε ομαδούλες, δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν χρησιμοποιούμε τις τακτικές της Διοίκησης. Κανένας Σύλλογός εαν θέλει να λέγεται Σύλλογος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί όμοιες πρακτικές με τη Διοίκηση.Για τους ανωτέρω λόγους αρχικά θα είμαστε ανοιχτοί στο να συζητηθούν τα προβλήματα όλων των συναδέλφων χωρίς διακρίσεις.

Παρακαλούμε γνωστοποιήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση septeblog.wordpress.com και στους συναδέλφους
που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς μπορούν να συμμετέχουν από οποιοδήποτε υπολογιστή.

Η ενημέρωση και η επικοινωνία ανήκει σε όλους.

Σήμερα δίνουμε σε όλους εσάς την ιδέα και όλοι μαζί θα στήσουμε και θα ολοκληρώσουμε το septeblog μας. Ευχόμαστε να το ευχαριστηθείτε το ίδιο όσο κι εμείς που το σχεδιάσαμε.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: